KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Çakallı Hasanağa Ortaokulu

Çakallı Hasanağa Ortaokulu

Çakallı Hasanağa Mah./Türkoğlu Kahramanmaraş
Vizyon
Çakallı Hasanağa İlköğretim Okulu olarak hedefimiz, anaokulu yaşlarından  başlayarak, ilköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
Misyon
Çakallı Hasanağa İlköğretim Okulu olarak üstlendiğimiz eğitim-öğretim görevini yerine getirirken; Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak,Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, Eğitime, öğretime göre öncelik vermek, Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek, Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak, birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek, Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinliklere katılmak, Ulusal bayram ve anma günlerinde anlamlı etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkmalarını sağlamak önde gelen görevlerimizdendir..
Başarılar
Okulumuz geçmişte akademik, sportif ve kültürel alanlarda başarılar elde etmiştir.
Öğretim Şekli :İkili
07.00-12.40 12.50-17.40
Türkoğlu-K.Maraş Yolcu Minübüsleri
MAHALLE
İl merkezine 14 km. İlçe merkezine 13 km
Okulumuzda Futsal ve Bocce Takımları vardır.